Ät dig frisk!

Sunday 16 April 2017

Tycker du att vägen till hälsa känns komplicerad?

Känner du att du fastnat i en karusell av olika kostråd, dieter, läkarbesök, mediciner och krämpor som avlöser varandra?

Vill du gå ner i vikt, sänka ditt blodtryck eller kolesterolvärde, trappa ner på medicinerna, eller bara höja din energinivå?

Bokning: https://simplesignup.se/event/93803-aet-dig-frisk

Idag är det vanligt att vi tar bättre hand våra bilar, bostäder, och andra prylar, än om våra egna fysiska kroppar. Prylarna går att ersätta, vilket inte gäller våra kroppar.

Som tur är, går det att ändra på. På bara några veckor kan vi bli både friskare, vackrare och mycket lyckligare, om vi bara kan tänka oss att göra en förändring.

Johan och Maria från Matapoteket presenterar här detta enkla sätt att vända många av våra fysiska och mentala välfärdssjukdomar som t.ex. diabetes, övervikt, migrän, PMS, IBS, ledbesvär, ångest och depression, högt blodtryck och hjärt- och kärlsjukdomar, till ett nytt sätt att förhålla sig till mat och hälsa.

Den här kvällen kan bli början på din väg emot ett friskare liv.

Under kvällen kommer vi att dela med oss av värdefulla matlagningstips och recept. Du kommer också kunna köpa råvaror som ekologiska nötter och fröer, unika hälsoprodukter samt inspirerande böcker till rabatterat pris.

Program:

18.00 Välkomstsmoothie

18.20 Föreläsning med Matapotekets grundare, Maria och Johan.

19.30 Middag med ekologisk raw food. Maten presenteras och vi äter tillsammans.

20.15 Té och bakverk + frågestund.

Pris: 595 kr inklusive smoothie, middag, bakverk, samt recept.

Bokning: https://simplesignup.se/event/93803-aet-dig-frisk

678d6273-35fd-4f8d-ba7d-cfbbe429515fFör mer information, se vår egenproducerade video från Mumbai, om dr. Nandita Shah och Sharan-India: http://youtu.be/zYj7W0osOFQ