678d6273-35fd-4f8d-ba7d-cfbbe429515f

Vi firar 3 år på Bondegatan 6

Sunday 09 October 2016

Kom och fira med oss under hela vecka 41 (10-15/10):

Köp tre tapas och få en fjärde på köpet!

OBS! Uppge kod: “Matapoteket 3 år” för att få detta erbjudande!

 

 

Det har gått tre år sedan vi flyttade in på Bondegatan 6, med mycket buller och bång, nyfödd bebis och byggande. Vi minns hur nervösa vi var innan vi öppnade.. Skulle det komma några kunder? Vill de ha vår mat även på vintern? Är rawfood bara en trend, eller kommer det att hålla i sig?
Nu med facit i hand, förstår vi att det inte fanns någon anledning till oro. Rawfood kanske är en trend, men vi ser nu tydligare än någonsin, att behovet är starkare än trenden. Fler och fler av våra kunder berättar om sina olika sjukdomar och krämpor som de kämpar med att bli friska ifrån. Att äta mat med så mycket näring och så lite gifter som möjligt, börjar bli ett allt vanligare verktyg för att hjälpa kroppen att läka sig själv.

Du kanske har snappat upp att vi planerar en försäljning av Matapoteket? Vi gick ut med detta på FB för ett tag sedan. Ännu så länge har inte den perfekta köparen dykt upp. Och vi släpper inte vår “bebis” hur lättvindigt som helst. Vi kör på som vanligt alltså, tills det känns helt rätt att lämna ifrån sig stället.

Och nu firar vi tre år med ett fint erbjudande till dig, under hela vecka 41! Uppge koden: “Matapoteket 3 år” i kassan, köp sedan tre tapas och få en fjärde gratis!

Är du intresserad av en detox under v.44 (höstlovet)? Vi planerar att erbjuda två olika detoxpaket den veckan, med mat och kallpressad juice. Allt eko förstås. Välj mellan 3 och 5 dagars paket. Maila oss om du är intresserad på info@matapoteket.nu.

Glöm inte att du kan beställa din catering ifrån oss! Vi erbjuder allt ifrån bufféer, middag inkl. föreläsning, tårtor och bakverk, till färdiga matlådor, för alla typer av fester och företagsevent. Maila info@matapoteket.nu, eller ring 073-02 03 444 för frågor och beställningar.

Vi ses på Matapoteket!